Doskonały sposób na pyszne śniadanie na słodko lub podwieczorek. Grzanki można z powodzeniem podpiec również na grillu.
bagietka
masło
kremowy, naturalny serek kanapkowy
frużelina wiśniowa
posiekane migdały
Bagietkę pokroić na skośne kanapki, z obu stron cienko posmarować masłem. Na rozgrzanej patelni usmażyć tosty.
Ciepłe grzanki posmarować serkiem, nałożyć frużelinę i posypać migdałami.
Aż ślinka leci...mmmm :)
OdpowiedzUsuń:))
UsuńTakie proste a jakie efektowne :)
OdpowiedzUsuńDziekuję :)
UsuńBardzo smakowicie wyglądają 😊
OdpowiedzUsuńPysznie wyglądają i na pewno tak smakują :)
OdpowiedzUsuńAniu nam bardzo smakowały :)
UsuńProste, a smaczne:)
OdpowiedzUsuńSerdeczności zostawiam:)