niedziela, 9 listopada 2014

Kawa z syropem trzcinowym

Na jesienne chłody proponuję Wam pyszną i aromatyczną kawę z syropem trzcinowym "Diamant". Doskonale rozgrzeje i poprawi nastrój w pochmurne jesienno-zimowe dni.
Dwie buteleczki tego pysznego syropu oraz kilka innych gadżetów dostałam kilka dni temu od Firmy "Diamant". Syrop idealnie nadaje się do napojów gorących, zimnych, deserów i naleśników. Koniecznie musicie go wypróbować!


łyżeczka kawy rozpuszczalnej
syrop trzcinowy złocisty
bita śmietana
mleko

W filiżance przygotować kawę z odrobiną mleka. Posłodzić syropem trzcinowym, zamieszać. Udekorować dużą ilością bitej śmietany. Polać syropem trzcinowym. Podawać od razu po przygotowaniu.


A taki słodki upominek od Diamant czekał na mnie kilka dni temu po powrocie z pracy :)


4 komentarze:

  1. również dostałam taki prezencik, a kawa wygląda bardzo pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. oj, skusiłabym się na filiżankę tak pysznej kawki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja też dostałam taki prezencik, u mnie już używamy do herbaty :) Pysznie jest

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz ślad po sobie w postaci komentarza :)
Jeśli ugotowałeś potrawę wg tego przepisu prześlij zdjęcie a ja je opublikuję ;)